Türkiye'nin dev yağ firması fabrikalara kilit vurdu, maden işine giriyor! Ünlü firma rotayı oraya çevirdi

Türkiye'nin dev yağ firması fabrikalara kilit vurdu, maden işine giriyor! Ünlü firma rotayı oraya çevirdi

Türkiye'nin dev yağ firması fabrikalarına kilit vurdu! Maden sektöründe boy gösterecek! Ünlü firma rotayı oraya çevirdi! Yılların yağ üreticisi sektör değiştirdi...

Bitkisel sıvı yağ üretimi ve satışıyla tanınan Altınyağ, sektörden çekilerek yeni bir yol haritası belirledi. Şirket, enerji ve teknoloji yatırımlarına odaklanarak Türkiye'nin sürdürülebilir geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor.

ENERJİ VE MADENCİLİKTE YENİ YATIRIMLAR

How Rare-Earth Mining Has Devastated China's Environment | Earth.Org

Altınyağ, madencilik faaliyetlerini genişletirken, enerji sektöründe de önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Yenilenebilir enerji ve enerji depolama alanlarında öncü olmayı amaçlayan şirket, bu hamleyle Türkiye'nin enerji güvenliğine ve çevre dostu enerji çözümlerine katkıda bulunmayı planlıyor.

TEKNOLOJİ VE SAVUNMA SANAYİ YATIRIMLARI

Şirket, enerji sektörünün yanı sıra yüksek teknoloji ve savunma sanayi yatırımlarına da yöneliyor. Bu kapsamda, lojistik sektöründe de faaliyet göstermeyi planlayan Altınyağ, farklı sektörlerde etkin bir oyuncu olmayı ve Türkiye ekonomisine çok yönlü katkılar sunmayı hedefliyor.

HİSSE SAHİPLERİNE AYRILMA HAKKI

Altınyağ'ın faaliyet alanında gerçekleştireceği bu önemli değişiklikler, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Önemli Nitelikteki İşlemler ve Ayrılma Hakkı Tebliği'ne uygun olarak değerlendirildi. Bu kapsamda, ayrılmak isteyen hisse sahiplerine 1 lot (100 adet hisse) için ayrılma hakkı fiyatı 7,5515 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN