Yine Chery yine arıza! Köy yolunda yolda kalan Chery'i BMW kurtardı sosyal medya sallandı

Son zamanlarda arızalarıyla gündeme gelen Chery bir kez daha gündem oldu. Yine Chery yine arıza! Chery köy yolunda kaldı, çıkamadı. İmdadına BMW yetişti...

Son zamanlarda sosyal medyada otomobil markalarıyla ilgili paylaşımlar hızla yayıldı. Bu kez gündemde olan marka, Türkiye pazarında son dönemlerde popülerleşen Chery. Sosyal medya platformlarında hızla yayılan bir videoda, dağ yolunda arıza yapan Chery marka bir aracın, BMW X5 tarafından çekildiği anlar viral oldu. Görüntüler, kısa sürede binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı ve "Yine Chery, yine arıza!" yorumlarıyla gündeme oturdu.

CHERY'Yİ KURTARAN BMW X5 SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Dağ yolunda arıza yapan Chery marka SUV aracın, başka bir sürücü tarafından kurtarıldığı anlar özellikle otomobil meraklılarının dikkatini çekti. Videoda, BMW X5’in Chery’yi bir iple bağlayıp çektiği anlar açıkça görülüyor. Kullanıcılar bu durumu, Çin menşeli otomobil markasının dayanıklılık sorunlarına bir gönderme olarak yorumladı. Daha önce de benzer arıza şikayetleriyle gündeme gelen Chery, bu olayla birlikte tekrar tartışmaların odağı haline geldi.

CHERY'NİN YURTDIŞINDAKİ GÖRÜNTÜLERİ DE TEPKİ TOPLAMIŞTI

Bu olay, Chery markasının son günlerde yaşadığı tek skandal değil. Geçtiğimiz hafta yurtdışında paylaşılan bir videoda, tamirhaneye götürülen bir Chery marka SUV'un alt kısmının tamamen çürüdüğü görüntüler de büyük yankı uyandırmıştı. Görüntüler, aracın dayanıklılığı ve kalite standartlarıyla ilgili soru işaretlerini artırdı. Pek çok kullanıcı, Chery markasının güvenilirliğini sorgulayan yorumlar yaparak bu duruma tepki gösterdi.

CHERY’YE SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR

Arıza ve kalite sorunları nedeniyle sıkça eleştirilen Chery markası, sosyal medyada "Yine Chery, yine arıza" ifadeleriyle alay konusu oldu. Kullanıcılar, marka hakkında olumsuz yorumlar yaparak hem aracın dayanıklılığına hem de güvenilirliğine dair şüphelerini dile getirdi. Türkiye’de yeni pazara giren markanın bu gibi olaylarla karşılaşması, tüketici güvenini zedeleyebilir.

CHERY ARIZA OLAYLARI ARTIYOR MU?

Son dönemde art arda yaşanan arıza vakaları ve viral olan videolar, Chery’nin Türkiye’deki imajını olumsuz yönde etkiliyor. Otomobil meraklıları, dayanıklılık ve güvenlik konularında markaya karşı giderek daha temkinli yaklaşıyor. Markanın bu olumsuz algıyı nasıl yöneteceği merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN