Türkiye'den maalesef çekilmişti! Elektrikli versiyonla nispet yapmaya hazırlanıyor

Türkiye'den maalesef çekilmişti! Elektrikli versiyonla nispet yapmaya hazırlanıyor

Türkiye pazarından maalesef çekilmişti! Şimdi ise elektrikli versiyonuyla nispet yapmaya hazırlanıyor! Elektrikli otomobil kervanına o da katıldı...

TUNACAN ATALAY

Japon otomotiv devi Mazda, elektrikli araç atağına hız kesmeden devam ediyor. Markanın merakla beklenen ilk elektrikli sedan modeli EZ-6, Çin'deki üretim ortağı Changan Auto'nun tesislerinde bantlardan inmeye başladı.

DEEPAL SL03'ÜN İKİZİ EZ-6, ELEKTRİKLİ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR!

Changan's NEV arm Deepal launches updated SL03 BEV with lower starting price - CnEVPost

EZ-6, aslında Changan Auto'nun Deepal SL03 modeliyle aynı platformu paylaşıyor. Ancak Mazda'nın kendine özgü tasarım anlayışı ve teknolojik dokunuşlarıyla dikkat çekiyor. Tek şarjla 600 km menzil sunan LFP bataryası ve 258 beygir gücündeki arkadan itişli motoru, performans tutkunlarına heyecan verici bir sürüş deneyimi vadediyor.

MAZDA'DAN ELEKTRİFİKASYON HAMLESİ: AVRUPA'DA HİBRİT VE ELEKTRİKLİ MODELLER GELİYOR!

2024 Mazda EZ-6 Auto China debut-7 - Paul Tan's Automotive News

Mazda, EZ-6 ile elektrikli araç atağına devam ederken, Avrupa'da hem prizli hibrit hem de tamamen elektrikli modelleri içeren iddialı bir elektrifikasyon planı üzerinde çalışıyor. Mazda6'nın elektrikli versiyonu olarak lanse edilen EZ-6, bu planın ilk adımı olarak görülüyor.

MAZDA6 EFSANESİ ELEKTRİKLİ PLATFORMDA YENİDEN DOĞUYOR: MAZDA 6E GELİYOR!

Mazda6 отримав електричного наступника - Motorcar

Japon üretici, Avrupa pazarı için özel olarak geliştirdiği bir diğer elektrikli sedan modeli üzerinde de çalışıyor. "SkyActive Scalable EV Architecture" platformunu kullanacak olan bu modelin adı, Mazda 6e olarak belirlendi.

MAZDA'NIN ELEKTRİKLİ SEDAN ATAĞI, OTOMOTİV DÜNYASINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAK!

Mazda'nın elektrikli sedan modelleriyle küresel pazardaki iddiasını güçlendirmesi bekleniyor. Markanın köklü geçmişi, yenilikçi teknolojileri ve etkileyici tasarımlarıyla birleşen elektrikli modelleri, tüketicilerin beğenisini kazanmaya aday.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN