TOKİ satışları başlıyor! 1+1, 2+1 ve 3+1… Ayda 7.000 TL ödeyerek anahtarı kapın!

TOKİ satışları başlıyor! 1+1, 2+1 ve 3+1… Ayda 7.000 TL ödeyerek anahtarı kapın!

Ev sahibi olmak isteyenlere sevindiren haber TOKİ'den geliyor. Dar ve orta gelirli ailelerin dört gözle beklediği başvurular ve detayları belli oldu. 1+1, 2+1 ve 3+1 evler için uygun fiyat ve esnek ödeme seçenekleri bulunuyor. Ayda sadece 7000 TL ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. İşte TOKİ konut detayları…

TOKİ farklı il ve ilçelerde yaptığı konut projeleri ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Türkiye genelinde dar ve orta gelirli ailelere yönelik konut projeleri devam ederken 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için uygun fiyat seçeneği sunuluyor. TOKİ tarafından belirlenen tarihlerde yetkili banka şubelerine yapılacak başvurular ile birlikte siz de konut sahibi olabilirsiniz. İşte TOKİ konut detayları…

TOKİ KONUT FİYAT SEÇENEKLERİ

TOKİ tarafından sunulan kampanya kapsamında uygun fiyat ve esnek ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Bu kapsamda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler için sunulan fiyat seçenekleri şu şekildedir:

  • 1+1 Daireler: Yaklaşık 1.1 milyon TL
  • 2+1 Daireler: Yaklaşık 1.3 milyon TL
  • 3+1 Daireler: Yaklaşık 1.5 milyon TL

Konutlar için 120 ay vade seçeneği sunulurken aylık 7000 TL'den 10.000 TL'ye kadar değişen taksitlerle ev sahibi olma fırsatı tanınıyor. Peşinat oranı ise %10 ile %25 arasında değişiklik göstermektedir. TOKİ tarafından sunulan fırsat kapsamında bazı şartların da sağlanması gerekiyor.

TOKİ son 3 yılda 213 bin konut yaptı

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

TOKİ tarafından sağlanan konutlar için başvuruda bulunacak vatandaşların sağlaması gereken şartlar şu şekildedir:

  • Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutu olmaması,
  • Daha önce TOKİ'den konut satın almamış olması,
  • Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içinde en az bir yıldır ikamet ediyor veya il nüfusuna kayıtlı olması,
  • T.C. vatandaşı olması,
  • 18 yaşını doldurmuş olması,
  • Her hane adına yalnızca 1 adet başvuru kabul edilmektedir. Birden fazla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. TOKİ son 3 yılda 213 bin konut inşa ederken yeni başvurular 8 Ağustos tarihinde e-devlet sistemi üzerinden yapılacak. Başvuru sahipleri belirtilen tarihlerde gerekli belgelerle birlikte yetkili banka şubeleri üzerinden başvuru işlemlerini tamamlayacaktır.

Ankara'da TOKİ yapılacak ilçeler: TOKİ Ankara'da hangi ilçelerde, kaç adet yapılacak? (Ankara Sosyal Konut Projesi) | Son Dakika Haberleri

O BELEDİYEDEN TOKİ FIRSATI

TOKİ sahibi olmak isteyen vatandaşlara sevindiren açıklama Ilgaz Belediyesinden geldi, TOKİ tarafından sunulan fırsatlar kapsamında dar ve orta gelirli vatandaşlar konut sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürecek.

TOKİ tarafından sağlanan kampanya doğrultusunda ev sahibi olma hayali kuranlar büyük fırsatlardan yararlanacak. Uygun fiyat ve ödeme koşulları ile birlikte 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler dar ve orta gelirli vatandaşların yardımına koşuyor. Başvuruların başlaması ile birlikte bu fırsatı karıştırmak istemeyen vatandaşlar gerekli şartları sağlaması durumunda belirtilen tarihlerde başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN