Tezgahın en ucuzu oydu, fiyatlar uçtu! İşte tezgahlarda güncel balık fiyatları: Palamut, hamsi, levrek, çipura, mezgit...

Tezgahın en ucuzu oydu, fiyatlar uçtu! İşte tezgahlarda güncel balık fiyatları: Palamut, hamsi, levrek, çipura, mezgit...

Balık pazarlarındaki hareketlilik sürerken tezgahlardaki güncel balık fiyatları da dikkat çekti. Palamut, hamsi, levrek, çipura, mezgit… Bakın fiyatlardaki güncel durum ne?

Balık pazarlarında hareketlilik devam ederken, denizlerdeki palamut bolluğu hamsi fiyatlarını olumsuz etkiledi. Hamsi, bu aylarda beklenen seviyelerde çıkmadığı için fiyatları yükselişe geçti. İşte güncel balık fiyatları ve son durumu.

HAMSİDE FİYAT YÜKSELİYOR

Balıkçılar, hamsinin bu dönemde beklenilen miktarda çıkmadığını ifade ediyor. Ekim ayının son günlerine yaklaşıldığında hamsi azalması fiyatlara yansıdı. Tezgahlarda hamsinin kilosu 250-300 lira arasında satılmaya başlandı. Bu dönemde palamudun kesilmesi ve hamsinin çoğalması bekleniyordu, ancak durum tam tersine gelişti.

balik-fiyatlari-1.jpg

PALAMUT FİYATLARI SEVİNDİRİYOR

Palamudun yeniden bollaşmaya başladığını belirten balıkçılar, hem fiyatların hem de palamutların büyüklüğünün yüzleri güldürdüğünü aktarıyor. Tezgahta yaklaşık 1,5 kiloluk palamut 100-150 lira arasında satılıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında 500-750 gram ağırlığındaki palamutlar, 150 lira civarında satışa sunuluyordu.

balik-fiyatlari-2.jpg

DİĞER BALIK FİYATLARI

Palamuttan sonra en çok tercih edilen balıklar arasında levrek ve çupra yer alıyor. Bu balıkların fiyatları 400 liradan başlayarak 1500 liraya kadar çıkabiliyor. Ayrıca, istavritin kilosu 150 liradan satışa sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN