Gübre çukuruna düşen kişiyi kurtarmaya çalışan iki kişi öldü, çukura düşen kişi kurtuldu! Kahreden talihsiz olay

Bir mandırada gübre çukuruna düşen çobanı kurtarmak isteyen iki kişi, metan gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde Sinan Budak'a ait mandırada çobanlık yapan Afganistan uyruklu Muhammed Ali Kerim gübre çukuruna düştü. Çobanın düştüğünü gören Veysel Taştan ve Sinan Budak da çobanı kurtarmak isterken çukura düştü.

Çukura düşen Sinan Budak ve işçileri gören mandıradaki başka bir işçi, mandıranın karşısında bulunan inşaat işçilerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

yozgat-bogazliyan-son-dakika-haberleri-4.jpg

ÇUKURA DÜŞEN KURTULDU, YARDIMA GİDEN İKİ KİŞİ ÖLDÜ

İnşaat işçilerinin yardımıyla kurtarılan ve metan gazından zehirlenen üç kişi, Boğazlıyan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sinan Budak, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Veysel Taştan ve çoban Muhammed Ali Kerim ise, hastanende yapılan müdahalenin ardından Yozgat Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan müdahalelere rağmen Veysel Taştan'ın da kurtarılamadığı öğrenildi.

CHP'DEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLMUŞ

Sinan Budak'ın 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nde CHP'nin Boğazlıyan Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi.

yozgat-bogazliyan-son-dakika-haberleri-2.jpg
Sinan Budak

yozgat-bogazliyan-son-dakika-haberleri-3.jpg
Veysel Taştan

yozgat-bogazliyan-son-dakika-haberleri-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN