Instagram'daki sözde butik sayfasının tuzağına düştü: Bakın parasını nasıl aldılar! Üç defa para gönderdi

Instagram'daki sözde butik sayfasının tuzağına düştü: Bakın parasını nasıl aldılar! Üç defa para gönderdi

Sosyal paylaşım sitesindeki bir butikten kıyafet alışverişi yapmak isteyen kadın, çeşitli bahanelerle üç kez para gönderdikten sonra engellendi. İşte detaylar...

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan Yasemin D., kıyafet alışverişi yapmak için internette gezinmeye başladı. Instagram hesabında rastladığı bir butik ilgisini çekince sayfayı inceledi.

BİR ALANA İKİNCİ ÜRÜNE YÜZDE 50 İNDİRİM

Tvnota'da yer alan habere göre, Instagram sayfasındaki kıyafetlere bakarken 2 tesettür ürününü beğenince satın almak istedi. Ürünlerin fiyatları hakkında bilgi almak için uygulamanın mesajlaşma bölümünden iletişime geçti. Mesajlaşma esnasında ürünlerde bir alana ikinci ürünün yüzde 50 indirimli olduğunu öğrenince fırsatı kaçırmak istemedi.

'PARA GELMEDİ' BAHANESİYLE 3 DEFA ÖDEME ALDILAR

İndirimle birlikte ürünler için toplamda 2 bin 200 TL'ye anlaştı. Ardından kendisine gönderilen IBAN numarasına ürünlerin ücretini gönderdi. Ancak şahıslar kendisiyle iletişim kurarak yanlış gönderdiğini söyleyince 3 defa daha aynı işlemi tekrarladı.

Sonuç olarak toplamda 4 bin 600 TL para gönderen kadın son iletişim çabasında sayfanın kendisini engellediğini görünce dolandırıldığını anladı. Olayın ardından şahıslardan şikayetçi oldu. Konuyla ilgili tahkikat başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN