Giovanni van Bronckhorst da hasreti bitiremedi! RAMS Park'ta değişmeyen istatistik

Giovanni van Bronckhorst da hasreti bitiremedi! RAMS Park'ta değişmeyen istatistik

Yabancı teknik direktörler idaresinde Süper Lig’de Galatasaray’a karşı son galibiyetini Alman çalıştırıcı Bernd Schuster yönetiminde 2010-2011 sezonunda deplasmanda 2-1’lik skorla elde eden Beşiktaş, bu kötü seriyi Giovanni van Bronckhorst'la da sonlandıramadı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Böylelikle siyah-beyazlıların, yabancı teknik direktörler idaresinde Galatasaray’a karşı ligdeki galibiyet hasreti de devam etti.

SON GALİBİYET BERND SCHUSTER'LE

Kartal, yabancı teknik direktörlerin görev aldığı dönemlerde Aslan’a karşı Süper Lig’de son galibiyetini Bernd Schuster yönetiminde 2010-2011 sezonunda 28 Kasım 2010 tarihinde deplasmanda 2-1’lik skorla almışıtı. Söz konusu tarihten sonra Portekizli Teknik Direktör Carlos Carvalhal ile Galatasaray karşı 2 maçta 1 beraberlik, 1 yenilgiyle sahadan ayrılan Beşiktaş, Hırvat Slaven Bilic’le ise 4 mücadelenin 1’i hükmen olmak üzere tamamını kaybetti.

Siyah-beyazlılar, 2023-2024 sezonunun 28. haftasında da Fernando Santos idaresinde evinden 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN