İşte Yavuz Ağıralioğlu'nun A takımı! Anahtar Parti'nin yönetiminde sürpriz isimler

İşte Yavuz Ağıralioğlu'nun A takımı! Anahtar Parti'nin yönetiminde sürpriz isimler

Yavuz Ağıralioğlu’nun kurduğu Anahtar Parti’nin yönetim kadrosu belli oldu. Deneyimli isimlerden oluşan A Takımı, eğitimden ekonomiye, toplumsal ilişkilerden çevre politikalarına kadar geniş bir yelpazede Türkiye’ye yeni bir vizyon sunmayı hedefliyor.

ZEYNEP ORHAN

Türk siyasetinde yeni bir dönem başlatma iddiasıyla yola çıkan Anahtar Parti’nin yönetim kadrosu, partisinin kurucusu ve lideri Yavuz Ağıralioğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı. Uzun yıllar İYİ Parti’de milletvekilliği yapan ancak geçtiğimiz aylarda bu partiden istifa eden Ağıralioğlu, yeni partisiyle Türkiye siyasetinde “yenilikçi ve çözüm odaklı” bir vizyon sunmayı hedeflediğini belirtti.

Anahtar Parti’nin yönetim kadrosu, deneyimli akademisyenler, hukukçular ve uzmanlardan oluşuyor. Bu kadro, Türkiye’nin kronikleşmiş sorunlarına çözüm üretmeyi ve toplumun her kesimine hitap eden politikalar geliştirmeyi amaçlıyor. Ağıralioğlu’nun liderliğindeki yeni oluşum, Türkiye’de demokratik değerleri güçlendirme, ekonomi, tarım, eğitim ve toplumsal huzuru tesis etme gibi konularda iddialı bir yol haritası çizdi.

yeni-proje-28.jpg

ANAHTAR PARTİ’NİN A TAKIMI: DENEYİM VE UZMANLIKLA ÖNE ÇIKIYOR

Anahtar Parti'nin yönetim kadrosunda dikkat çeken isimler şöyle sıralanıyor:

Genel Başkan: Yavuz Ağıralioğlu – Partinin kurucu lideri olan Ağıralioğlu, milli birlik ve toplumsal barışı korumayı esas alan bir siyasi anlayışla hareket edeceklerini belirtti.

Genel Sekreter: Nihal Ağca – Partinin organizasyon yapısını oluşturmada ve stratejik iletişimde kritik bir rol üstlenecek.

Teşkilat Başkanı: Av. Ayhan Erel – Sahadaki teşkilatlanmayı yürüterek, partinin tabanda kök salmasını sağlayacak.

Siyasi İşler Başkanı: Fuat Geçen – Partinin siyasi stratejilerinin belirlenmesinde etkin rol oynayacak.

Eğitim Politikaları Başkanı: Prof. Dr. Fatih Yalçın – Eğitim alanındaki yenilikçi yaklaşımlar ve reform önerileriyle dikkat çekiyor.

Kalkınma Politikaları Başkanı: Alperen Dicle – Ekonomik kalkınmaya dair projelerin geliştirilmesi sorumluluğunu üstlenecek.

Tarım Politikaları Başkanı: Prof. Dr. Hüseyin Demiröz – Tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarına çözüm üretmeye odaklanacak.

Ekonomi Politikaları Başkanı: Prof. Dr. Recep Kök – Türkiye’nin ekonomik zorluklarına dair somut çözüm önerileriyle partinin ekonomi politikalarını şekillendirecek.

İdari ve Mali İşler Başkanı: Zafer Demir – Partinin mali yönetimi ve idari organizasyonunu sürdürecek.

Ar-Ge ve Parti İçi Eğitim Okulu Başkanı: Prof. Dr. Özcan Güngör – Parti içi eğitim programlarını yönetecek ve partiye yenilikçi politikalar kazandıracak.

Hukuk Politikaları Başkanı: Prof. Dr. Özgür Sadık Aydoş – Hukuk devleti ilkelerini savunan politikaların geliştirilmesinde sorumluluk alacak.

Toplumsal İlişkiler Başkanı: Prof. Dr. Zeki Edisan – Toplumun her kesimiyle etkin iletişim kurarak partinin kamuoyundaki itibarını artıracak.

Kurumsal İlişkiler Başkanı: Nevzat Ergin – Resmi kurumlarla ilişkilerin yürütülmesini sağlayacak.

Kadın Aile ve Sosyal Politikalar Başkanı: Av. Beril Gümüş – Kadın hakları ve aile politikalarında hassas bir yaklaşım sergileyecek.

Çevre Şehir ve Ulaşım Politikaları Başkanı: Prof. Dr. Bekir Zorba – Çevre koruma, şehircilik ve ulaşım politikalarını sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde yönlendirecek.

Seçim İşleri Başkanı: Dr. Ahmet Yılmaz – Partinin seçim stratejilerini ve kampanya süreçlerini yönetmekle sorumlu olacak.

Basın ve Medya Başkanı: Av. İlhami Hamoşoğlu – Partinin medya ve iletişim çalışmalarını yürütecek.

Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkiler Başkanı: Av. Halit Keskinli – Türk dünyasıyla ilişkilerin geliştirilmesine yönelik çalışmalarda bulunacak.

Yerel Yönetimler Başkanı: Adnan Süphanioğlu – Yerel yönetimlerle ilişkilerin ve projelerin koordinasyonunu üstlenecek.

Kültür Sanat ve Turizm Politikaları Başkanı: Muhammed Hakan Tanrıöver – Kültür, sanat ve turizm alanlarında yenilikçi projeleri hayata geçirecek.

whatsapp-gorsel-2024-10-28-saat-20-40-00-ca503f70-001.jpg

“YENİ BİR SİYASET ANLAYIŞI VE VİZYON”

Tanıtım toplantısında Ağıralioğlu, Türkiye’nin demokratik ve toplumsal sorunlarına çözüm odaklı bir yaklaşım sunacaklarını vurguladı. “Anahtar Parti, halkın taleplerine kulak veren ve milli çıkarları ön planda tutan bir anlayışla hareket edecektir. Türk milletinin geleceğini karanlık politik hesaplara teslim etmeyeceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN