İstanbul, Ankara, İzmir! Yarın kimse bilet parası ödemeyecek: Hepsi ücretsiz oldu

İstanbul, Ankara, İzmir! Yarın kimse bilet parası ödemeyecek: Hepsi ücretsiz oldu

29 Ekim coşkusu tüm yurdu kaplarken, toplu taşıma hatlarıyla ilgili müjdeli haber de geldi. İstanbul, Ankara, İzmir! Toplu taşıma için yarın kimse bilet parası ödemeyecek…

Yarın, Türkiye genelinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, bu özel günde toplu taşıma hatlarının ücretsiz olacağını duyurdu.

29 EKİM’DE ÜCRETSİZ OLACAK TOPLU TAŞIMA HATLARI

Bakan Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı kent içi raylı sistemlerin ücretsiz hizmet vereceğini belirtti. Açıklamaya göre, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi çerçevesinde, aşağıdaki raylı sistem hatları ücretsiz olacak:

  • Marmaray
  • Başkentray
  • İZBAN
  • Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı
  • Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metrosu

29-ekimde-ucretsiz-olan-toplu-tasima-araclari.jpg

ULAŞIMDA KOLAYLIK VE KONFOR

Cumhuriyet'in 101'inci yıl dönümünde, vatandaşların şehir içi ulaşımını kolaylaştırmak ve raylı sistem hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmak amaçlanıyor. Bakan Uraloğlu, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, bu anlamlı günde vatandaşlarımızın şehir içi ulaşımda konfor ve kolaylıkla seyahat etmelerini amaçlıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Söz konusu hatlar, tüm vatandaşlara gün boyunca hızlı, kolay ve ekonomik bir ulaşım imkanı sunacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapılan bu uygulama, bayram coşkusunu artıracak ve kutlamalara katılımı teşvik edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN