O ilimize piyango vurdu! Ne Ankara ne İstanbul, altın madeni gibi fırsat: Binlerce kişiye iş kapısı olacak

O ilimize piyango vurdu! Ne Ankara ne İstanbul, altın madeni gibi fırsat: Binlerce kişiye iş kapısı olacak

O ilimize resmen piyango vurdu! Ne Ankara, ne de İstanbul! Altın madeni gibi fırsat kapılarına geldi! Binlerce kişiye iş kapısı olacak...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Manisa'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında çeşitli programlara imza attı. İlk olarak Yunusemre ilçesindeki Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan, Çinli elektrikli araç üreticisi BYD’nin yapacağı 1 milyar dolarlık yatırım alanında incelemelerde bulundu.

1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM

byd-fabrikasi.webp

Bakan Kacır, Manisa Valisi Ünlü ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Türek ile birlikte yetkililerden projeyle ilgili detaylı bilgi aldı. Yapılan incelemeler ve görüşmeler, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Ziyaretin, Manisa'nın sanayi altyapısına olan katkısını ve bölgedeki yatırım fırsatlarını desteklemeyi amaçladığı belirtiliyor. BYD'nin Manisa'daki yatırımının, yerel ekonomiye önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN