Milli Emlak o ilde gemileri yaktı! Hiçbir yerde görülmeyecek fiyata satış: Cebinde 18.000 TL olan tapuyu alacak

Milli Emlak o ilde gemileri yaktı! Hiçbir yerde görülmeyecek fiyata satış: Cebinde 18.000 TL olan tapuyu alacak

Cebinizde 18.000 TL varsa bu fırsatı kaçırmayın. Milli Emlak o ilde gemileri yaktı. Hiçbir yerde görülmeyecek fiyattan arsa satışı için ihale tarihi belli oldu…

Uygun fiyatlı arsa satışlarıyla yatırım imkanı sunan Milli Emlak, Temmuz ayının yeni ilanlarını duyurmaya devam ediyor. Şimdi de o ilimiz için müjdeyi veren Milli Emlak, 18.000 TL’den arsa satışı yapacak…

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, ihale yoluyla yaptığı arsa satışlarına devam ederken bu sefer güzel haber Amasya için geldi. Amasya’da bulunan arsa için ilan yayınlayan kurum detayları da paylaştı.

milli-emlak-amasya-arsa-satisi-1.jpg

MİLLİ EMLAK AMASYA ARSA SATIŞI

Milli Emlak, Amasya merkezde bulunan arsayı 18.000 TL’den satışa sunmaya hazırlanıyor. İhale yoluyla satışa çıkacak arsanın ihalesi 16 Temmuz 2024 saat 13:30’da yapılacak.

İlgilenen alıcıların detaylı bilgi için Milli Emlak Genel Müdürlüğü web sitesini ziyaret etmesi, iletişim ve ihale bedelleriyle ilgili daha fazla bilgi almak için de (358) 218 11 66/410-412 numaralarını araması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN