Dev AVM’nin iflası onaylandı yerine geçecek yeni proje belli oldu! 200 adet birden inşa edilecek…

Dev AVM’nin iflası onaylandı yerine geçecek yeni proje belli oldu! 200 adet birden inşa edilecek…

ABD’nin Ohio eyaletindeki bir AVM, geçtiğimiz aylarda iflas iddialarıyla gündeme gelmişti. Şimdi ise iflasın resmen onaylandığı öğrenildi. İflas bayraklarını çeken AVM’nin yerine ne yapılacağı da belli oldu. 200 adet birden inşa edilecek…

ABD’nin Ohio eyaletinde University Square, uzun zamandır alışveriş merkezi ve garaj olarak hizmet veren dev bir kompleks olarak biliniyordu. Fakat AVM’yle ilgili önceki aylarda iflas iddiaları ortaya atılmış, bu iddia sonrasında işletmede çalışanlar ve yerel halk arasında endişe hakim olmuştu. Yaşanan son gelişmeler ise bu endişeleri doğrular nitelikte oldu.

Öyle ki University Square’ın iflası resmiyet kazandı ve artık dev AVM resmen iflas etti.

university-square.jpg

200 ADET BİRDEN İNŞA EDİLECEK

Yeniakit’te yer alan bir habere göre; Son zamanlarda AVM olma statüsünü tamamen yitiren University Square, kendi isteğiyle gönüllü bir şekilde iflas başvurusu yaptı.

AVM’nin sahibinin ise mevcut binayı yıkarak yerine 200 adet daire yapmayı planladığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN