Gülben Ergen'in ardından bir ünlü daha zehirlendi! Demet Akalın'dan korkutan haber: Sevenlerinden dua istedi

Gülben Ergen'in ardından bir ünlü daha zehirlendi! Demet Akalın'dan korkutan haber: Sevenlerinden dua istedi

Gülben Ergen'in ardından bir ünlü daha zehirlenme vakası yaşadı! Şarkıcı Demet Akalın'dan hayranlarını korkutan haber! Sevenlerinden dua istedi...

Ünlü pop müziğin sevilen isimlerinden Demet Akalın, son dönemde yaşadığı sağlık sorunu ile hayranlarını endişelendirdi. Daha önce Gülben Ergen'in gıda zehirlenmesi haberinin ardından, Akalın da benzer bir durumla karşılaştığını duyurdu.

ZEHİRLENME NEDENİYLE KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Demet Akalın zehirlendiğini açıkladı! Konserini iptal eden şarkıcının paylaştığı fotoğraf korkuttu!

Demet Akalın, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda gıda zehirlenmesi geçirdiğini açıkladı. "Bu akşam konserimi yaşadığım zehirlenme sebebiyle yapamayacağım. Bugün 4. gün toparlayamıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin" diyerek takipçilerine durumunu aktardı. Akalın, moraran kolunu paylaşarak, yaşadığı sağlık sorununu takipçileriyle paylaştı.

GÜLBEN ERGEN DE BENZER BİR SORUN YAŞADI

49 yaşındaki Gülben Ergen kırmızı bikinili pozunu paylaştı

Demet Akalın’ın açıklamasının ardından, önceki günlerde Gülben Ergen de sosyal medya hesabından zehirlenme yaşadığını duyurmuştu. Ergen, "Hayatımda bu denli ağır ve zor bir zehirlenme yaşamadım. 72 saattir her gün serum alıyorum. Merak eden mesaj yollayan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN