Emeklilere geçen yılki gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? TÜED'den açıklama geldi

Emeklilere geçen yılki gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? TÜED'den açıklama geldi

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı nedeniyle 2023 yılında emeklilere verilen 5 bin TL'lik ikramiyenin bu yıl da verilip verilmeyeceği ile ilgili tartışma başladı. İşte detaylar...

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mamak Şube Başkanı Murat Tokgöz, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla geçen yıl emeklilere verilen ikramiyenin bu yılki durumu ile ilgili konuştu.

"HER YIL BİR MAAŞ TUTARINDA VERİLMELİ"

Yurt'ta yer alan habere göre, Murat Tokgöz, 29 Ekim 2023 tarihinde yapılan 5 bin TL'lik ödemenin birçok emeklinin kışa hazırlık yapmasına yardımcı olduğunu vurguladı. Bu yılki ikramiyenin ise 'Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi' olarak adlandırılması ve her yıl bir maaş tutarında verilmesi gerektiğini söyledi.

"İKTİDAR ORALI DEĞİL"

Murat Tokgöz, "Bu uygulama milyonlarca emeklimizi memnun edecek ve onların Cumhuriyet Bayramı'nı daha coşkulu kutlamasına katkı sağlayacaktır" dedi. Emeklilerin 29 Ekim'de ikramiye alıp almayacağına dair kesin bir açıklama henüz yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN