TUSAŞ'ın intikamı acı oldu! Terör örgütü PKK neye uğradığını şaşırdı

Geçtiğimiz günlerde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleşmişti. PKK tarafından üstlenilen hain saldırısı sonrası Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), harekete geçti. TUSAŞ'ın intikamı acı oldu! Terör örgütü PKK neye uğradığını şaşırdı. Terör örgütüne ait yüzlerce yer anında imha edildi. İşte detaylar haberimizde...

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırısına yanıt olarak Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK/YPG’ye yönelik geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırının ardından harekete geçen MİT, terör örgütüne ait 157 stratejik noktayı yerli üretim ANKA SİHA’larla hedef aldı.

TUSAŞ'IN İNTİKAMI ACI OLDU! TERÖR ÖRGÜTÜ PKK NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Operasyonlarda, PKK/YPG’nin silah ve mühimmat depoları, karargahları, sözde askeri eğitim kampları ile lojistik ve teknik depoları etkisiz hale getirildi. Son üç gün içinde gerçekleşen bu saldırılarla, terör örgütünün önemli stratejik noktalarının devre dışı bırakıldığı ve örgüte ciddi bir darbe indirildiği belirtildi. TUSAŞ üretimi ANKA SİHA’larının operasyonda yoğun olarak kullanılması, MİT’in savunma sanayii alanında yerli üretim gücüne verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

yeni-proje-2024-10-26t184027-547.jpg

Bu operasyon, MİT’in TUSAŞ’a yönelik tehditleri yanıtsız bırakmayacağını gösterirken, Türkiye’nin sınır ötesi terörle mücadeledeki kararlılığını da gözler önüne seriyor.

TUSAŞ’TA NE OLDU?

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'nin, Havacılık Bulvarı Kahramankazan Ankara yerleşkesine yönelik terör saldırısı düzenlendi.

yeni-proje-2024-10-26t184000-996.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN