Steam'den oyunculara dev fırsat! 3 gün boyunca ücretsiz oluyor: Değeri 1714 TL

Steam'den oyunculara dev fırsat! 3 gün boyunca ücretsiz oluyor: Değeri 1714 TL

Popüler dijital oyun mağazası Steam'den oyunculara dev fırsat! 3 gün boyunca ücretsiz oluyor! Oyunu değeri ise 1714 TL...

SEGA'nın popüler Like a Dragon serisinin yeni oyunu The Man Who Erased His Name, Steam kullanıcılarına özel bir ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. 28 Ekim'e kadar sürecek olan bu kampanya sayesinde oyuncular, ünlü yakuza Kazuma Kiryu'nun son macerasını hiçbir ücret ödemeden deneyimleme şansına sahip olacaklar.

İKİ DÖVÜŞ STİLİNİN GÜCÜ: YAKUZA VE AJAN

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name | PC Steam Game | Fanatical

Standart sürüm fiyatı 50 dolar olan The Man Who Erased His Name, yenilikçi dövüş mekanikleriyle dikkat çekiyor. Oyuncular, Yakuza stilinin hamle gücünü kullanarak düşmanları alt ederken, Ajan stili ile elektrikli tel ve yüksek teknoloji cihazlarıyla teknik ve stratejik bir dövüş sergileyebiliyor. Bu özellik, savaş sistemini çeşitlendirerek oyunculara farklı deneyimler sunuyor.

DELUXE EDITION İLE EFSANE KARAKTERLER SAHAYA DÖNÜYOR

Deluxe Edition’da yer alan "Legendary Fighter Pack", serinin klasikleşmiş karakterlerinden Goro Majima, Taiga Saejima ve Daigo Dojima’yı oyuncularla buluşturuyor. Bu karakterler, The Coliseum adlı özel modda yer alarak serinin hayranlarına nostaljik bir savaş deneyimi yaşatıyor. Arena modunda üç efsane yakuza karakteriyle yapılan dövüşler, seriye sadık oyuncuları heyecanlandırmayı hedefliyor.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Was Developed in Just 6 Months

SEGA, 7 Kasım’a kadar devam edecek olan özel bir kampanya ile serinin diğer yapımlarında da büyük indirimler sunuyor. Judgment, Lost Judgment ve yakında çıkacak Infinite Wealth gibi oyunlar bu kampanya kapsamında yer alırken, SEGA ayrıca serinin sıradaki oyunu Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii hakkında da bilgi verdi. Yeni oyunun, mevcut yapımdan %50 daha büyük olacağı duyurusu ise serinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN