Ünlü gıda markasında dev hırsızlık: 22 ton peynir çalındı! Bakın kendilerini hangi sahte kimlikle tanıtmışlar...

Ünlü gıda markasında dev hırsızlık: 22 ton peynir çalındı! Bakın kendilerini hangi sahte kimlikle tanıtmışlar...

Avrupa'nın önde gelen peynir üretim şirketi, büyük bir soygunla karşı karşıya kaldı. Hırsızlar, sahte kimlikle firmadan 13,5 milyon TL değerinde peynir çalıp kayıplara karıştı. İşte detaylar...

İngiltere merkezli çedar peyniri üreticisi Neal's Yard Dairy, dev hırsızlık olayıyla sarsıldı. Kendilerini Fransız bir yemek şirketinin distribütörü olarak tanıtan hırsızlar, firmadan 300 bin sterlin (13,5 milyon TL) değerinde peynir çaldı.

22 TON ÇEDAR PEYNİRİ ÇALDILAR

Sozcu'de yer alan habere göre, alınan peynirlerinin ödüllü ürünler olduğunu belirten şirket, hırsızların yakalanması için polisle birlikte çalıştığını açıkladı.

Şirket, 22 ton çedar peynirinin sahte olduğu anlaşılan firmaya gönderildiğini bildirdi. Peynirlerinin her paketinin fiyatının 7 ile 13 sterlin arasında değiştiğini ifade eden şirket, zararın yerel üreticiye yansımamasını sağlayacağını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN