Emekliler çarşıya pazara giderken hesabı bırakacak! İBB'den 10 Bin TL pazar desteği... Başvurular 4 gün sonra başlıyor

Emekliler çarşıya pazara giderken hesabı bırakacak! İBB'den 10 Bin TL pazar desteği... Başvurular 4 gün sonra başlıyor

Emeklilere rahat nefes aldıracak destek! Çarşı pazar için hesap yapmayı bırakacaklar! İmamoğlu duyurdu, 10 bin TL pazar desteği verilecek. Başvurular o tarihte...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dar gelirli emeklilerin geçim sıkıntısına çözüm getirecek yeni bir sosyal yardım projesini başlattı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çarşı pazar ateş pahası; emeklimiz, dar gelirlimiz zorda. İBB olarak biz yanlarındayız. Dar gelirli emeklilere 10 bin TL pazar desteği veriyoruz.” dedi.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DETAYLAR

Dar gelirli emekliler için hazırlanan 10 bin TL'lik pazar desteği başvuruları 30 Ekim'de başlayıp 8 Kasım'da sona erecek. Destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar, başvuru işlemlerini sosyalyardim.ibb.gov.tr üzerinden ya da İBB’nin ALO 153 hattını arayarak gerçekleştirebilecekler.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Proje, İstanbul’da ikamet eden ve geçim zorluğu yaşayan emekli vatandaşlara yönelik bir destek olarak hayata geçirildi. Emekliler, başvuru yaparak destekten faydalanma imkânına sahip olacak.

İBB, yüksek yaşam maliyetleri karşısında zorlanan vatandaşlara doğrudan destek sunarak, sosyal yardım faaliyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN