Ümit Karan bomba derbi iddiası! Ortalık çok karışacak: Galatasaray Beşiktaş'ı yenerse...

Ümit Karan bomba derbi iddiası! Ortalık çok karışacak: Galatasaray Beşiktaş'ı yenerse...

Süper Lig'i bu hafta büyük derbi heyecanı sarmış durumda. Galatasaray kendi evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Kritik maç öncesi eski Galatasaray futbolcusu ve yorumcu Ümit Karan, ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Karan, sarı-kırmızılı taraftarları tedirgin etmiş durumda. İşte Ümit Karan'ın derbi yorumu...

Galatasaray’ın efsanevi golcüsü ve futbol yorumcusu Ümit Karan, sosyal medya hesabından Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Karan, Galatasaray’ın yenilgisiz lider olarak devam ettiği Süper Lig’de Beşiktaş’ı yenmesi durumunda, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) play-off sistemini masaya yatırabileceğine dair bir duyum aldığını belirtti.

ÜMİT KARAN BOMBA DERBİ İDDİASI! ORTALIK ÇOK KARIŞACAK

Karan, paylaşımında “Galatasaray-Beşiktaş derbisini, Galatasaray’ın kazanması durumunda, play-off sisteminin ciddi şekilde masaya yatırılması konuşuluyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun böyle bir yanlışa imza atacağını düşünmek bile istemiyorum ama maalesef güvenemiyorum” ifadelerini kullanarak TFF’ye yönelik endişesini dile getirdi.

yeni-proje-2024-10-26t181843-609.jpg

Galatasaray’ın liderliği sürdürdüğü ligde play-off sisteminin gündeme gelmesi, futbol kamuoyunda tartışmaları beraberinde getirdi. Karan’ın iddiası, futbolseverler ve spor camiasında büyük yankı uyandırırken, TFF’nin bu iddialar karşısında nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Galatasaray - Beşiktaş maçı ne zaman?

Galatasaray - Beşiktaş maçı 28 Ekim 2024 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Galatasaray - Beşiktaş maçı saat kaçta olacak?

Galatasaray - Beşiktaş saat 20:00'da başlayacak.

yeni-proje-2024-10-26t181900-289-001.jpg

Galatasaray - Beşiktaş maçı hangi kanalda olacak?

RAMS Park Stadyumu'nda oynanacak müsabaka beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN