Bu yaz bol bol kışlık gıda yapın! Ekim'de çok büyük zam dalgası geliyor: Ünlü ekonomist şimdiden uyardı

Bu yaz bol bol kışlık gıda yapın! Ekim'de çok büyük zam dalgası geliyor: Ünlü ekonomist şimdiden uyardı

Ekonomik krizin etkisini daha derinden gösterdiği bugünlerde daha kışken demeden zamların haberi geldi. Ünlü ekonomist vatandaşları şimdiden uyararak ekimde büyük bir zam dalgasının geleceğini açıkladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Ekonomik krizin belirtilerinden biri olan zam haberleri sık sık gündemdeki yerini alıyor. Özellikle de gıda sektörü zam konusunda vatandaşları ciddi derecede zorluyor. Öyle ki temel gıda ihtiyaçlarının fiyatlarının her geçen gün yükselmesi lakin maaşların sabit kalması vatandaşların tepkisini çekiyor. Ekonomistler ise vatandaşları önlem almaları konusunda uyarıyor. Bu kapsamda ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu, akşam sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kış ayını işaret etti. İşte o paylaşım…

yeni-proje-1.jpg

“PAHALILIK DAHA DA ARTACAK”

Ünlü ekonomisi Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşları uyardı. Şu an için ciddi bir pahalılık olduğunu söyleyen uzman isim kış mevsiminde fiyatların daha da artacağını belirtti. Dolayısıyla vatandaşlara kışlık gıda hazırlama konusunda eskisine oranla daha fazla hazırlık yapılması gerektiğini söyledi. Kurtoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

yeni-proje-2.jpg

“Bu yaz mevsiminde böylesine bir hayat pahalılığı ki Ekim’den itibaren daha da artacak olup kışlık gıda için mutlaka her zamankinden daha fazla hazırlık yapınız. Dahası fakirleşme giderek derinleşecek. İmkânı olanlar bir yollunu bulup köyde hayvan yetiştirmenin yoluna bakalım.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN