Bu fiyata alınabilecek en uygun son model SUV! Teknolojiyle donatılmış: TOGG’a rakip geliyor

Bu fiyata alınabilecek en uygun son model SUV! Teknolojiyle donatılmış: TOGG’a rakip geliyor

Çinli otomobil üreticisi beklenen modelinin satış fiyatı belli oldu! Bu fiyata alınabilecek en uygun SUV! Özellikleriyle otomobil tutkunlarının başını döndürecek! Teknolojiyle donatılmış, TOGG’a rakip geliyor...

Türkiye'de elektrikli otomobil pazarı, yeni bir oyuncuya daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul'da ilk showroomunu GRS Automobility tesisiyle açan Çinli otomobil üreticisi Hozon'un Neta U modeli, ülkemizde satışa sunulmak üzere yollara çıkmaya hazırlanıyor.

HOZON NETA U ÖZELLİKLERİ

Hozon NETA U Özellikler, Fiyat ve Karşılaştırmalar - Dolubatarya

Neta U, 420 kilometreye kadar menzil sunan bir elektrikli SUV olarak dikkat çekiyor. Özellikle sınıfının en geniş arka diz mesafesiyle ön plana çıkan bu araç, Türkiye pazarında iddialı bir konuma sahip olacak. Ayrıca, CATL bataryasıyla donatılmış olması, sürücülere uzun süreli ve güvenilir bir kullanım vaat ediyor.

Türkiye'deki elektrikli otomobil pazarında önemli bir adım olan Hozon Neta U'nun özellikleri arasında, V2L fonksiyonu da bulunuyor. Bu özellik sayesinde araç, farklı elektronik cihazları şarj edebilecek şekilde enerji sağlayabiliyor. Ayrıca, tek pedal sürüş modu, yüksek konfor ve teknoloji donanımları, iki ayrı dokunmatik ekran ve premium iç mekan malzemeleri gibi özelliklerle donatılmış olması, aracın rakipleri arasında öne çıkmasını sağlıyor.

Türk tüketicilerin elektrikli araç talebine cevap vermek amacıyla yapılan bu hamle, sektöre yeni bir dinamizm kazandırmaya aday görünüyor.

HOZON NETA U FİYATI NE KADAR OLACAK?

Yeni nesil elektrikli Hozon NETA Türkiye'de | TEHAD

Neta U'nun Türkiye'deki satış fiyatı 1 milyon 649 bin TL olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyat, aracın sunduğu geniş iç mekan ve teknolojik özellikler göz önüne alındığında oldukça rekabetçi bir seviyede yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN