35 yıllık dünyaca ünlü şirket iflas mührünü bastı! Sektörün deviydi, kimse ne olduğunu anlamadı

35 yıllık dünyaca ünlü şirket iflas mührünü bastı! Sektörün deviydi, kimse ne olduğunu anlamadı

Almanya’da faaliyetlerini sürdüren 35 yıllık dünyaca ünlü şirket iflas mührünü bastı. Ekonomik zorluklarla mücadele edemeyen şirket mahkemeye başvururken, şirketin bu hamlesi herkesi şaşkına uğrattı…

Pandemi döneminde başlayan ekonomik kriz adeta çığ gibi büyümeye başladı. Gerek dünyada gerek Türkiye’de büyük küçük tüm şirketleri etkileyen kriz, şimdi de Almanya’nın üretim devini yıktı…

Aachen merkezli motosiklet aydınlatma uzmanı Kellermann GmbH iflas etti. Öz yönetim altında iflas başvurusu yapan şirketin iflası mahkeme tarafından kabul edilirken, avukat Mark Boddenberg geçici yönetici olarak atandı.

yeni-proje-4.jpg

SEKTÖRÜN LİDERİYDİ

1989 yılında kurulan Kellermann, güçlendirme göstergeleri pazarının lideri olarak görülüyordu. Şirketin üretimi olan ürünler ise genelde basitçe “Kellermänner" olarak adlandırılmakta.

Genel Müdür Ulrich Bos yaşanan bu süreçle ilgili, "En önemli mesaj, ticari faaliyetlerimizin kısıtlama olmaksızın devam edeceği ve tüm müşterilerimize her zamanki gibi hizmet vermeye devam edeceğimizdir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN