Dursun Özbek'ten Mustafa Denizli açıklaması

Dursun Özbek'ten Mustafa Denizli açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu toplantısının ardından teknik direktör arayışları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, Mustafa Denizli isminin sorulmasının üzerine "Her kulübün isteyeceği bir çalıştırıcı" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetimi ile yaptığı toplantı sonrası Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılışı ve yeni teknik direktörün kim olacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin Özbek'e tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Denizli'yi sorması üzerine "Her kulübün isteyeceği bir çalıştırıcı ama kimseyle görüşmedik" dedi. 

Özbek'in açıklamalarından satırbaşları

"Değerlendirme toplantısıydı. Gündemi değerlendirdik. Bir karar toplantısı değildi. Olayların gelişimi, medyadaki gelişmeleri değerlendirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Yönetimle daha önce konuştuk, mutabakatımız vardı. Burada Hamza hoca ile ilgili bir şey konuşulmadı, sadece yansımaları ele alındı. Kararı yönetim kurulu aldı, biz de onu uyguladık"

"Arayışlara bugün başladık"

"Hamza hoca ile biz dün gece vedalaştık. Karşılıklı feshettik. Ondan önce bütün gün Ankara'daydım. Teknik direktör arayışımıza bugün başlamış olacağız. Galatasaray'a hizmet edecek en uygun antrenör nasıl olmalı diye görüşme yapıldı. Yarından itibaren görüşmelere başlıyoruz. Fazla sürmeyecek. Ben sizi haberdar ederim. En kısa sürede Galatasaray'ın antrenörünü tespit edip, göreve başlamasını sağlayacağız"

"Denizli Türkiye’nin büyük bir kıymeti"

"Yerli ya da yabancı bir önceliğimiz yok. Sayın Mustafa Denizli, Türkiye'nin çok kıymeti ve değerli bir antrenörü. Her kulübün isteyeceği bir çalıştırıcı ama şu anda bizim kimseyle görüşmemiz olmadı. Etik de değil zaten"

"Yerli ya da yabancı olabilir"

"Takım formda. Şu anda takımın başına Taffarel var. Son derece yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu görev aksamaz. Yerli ya da yabancı olabilir. Bir önceliğimiz yok. Yarından itibaren yapılacak temaslar sonrasında netlik kazanır"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN