Sakarya'daki fabrika patlamasında can kaybı 2'ye yükseldi

Sakarya'daki fabrika patlamasında can kaybı 2'ye yükseldi

Sakarya'daki makarna fabrikasında 15 Eylül'de meydana gelen patlamada ağır yaralanan işçi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Patlamada can kaybı 2'ye yükseldi.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde faaliyet gösteren makarna fabrikasında 15 Eylül'de 1 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı patlamadan bir acı haber daha geldi.

Patlamada ağır yaralanan ve ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Kocaeli Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Eray Kızıldağ (22), 19 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kızıldağ'ın cenazesinin yarın Hendek ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

Eray Kızıldağ'ın ölümüyle olayda can kaybı 2'ye yükseldi.

NE OLMUŞTU?

Hendek ilçesindeki makarna fabrikasında 15 Eylül'de meydana gelen patlama ve ardından yangın çıkmıştı.

Soğutma çalışmaları sırasında işçilerden Mesut Şimay'ın (27) cansız bedenine ulaşılmıştı.

Yaralanan 30 kişi sağlık ekiplerince Hendek ve Akyazı ilçeleri ile Düzce ve Kocaeli'deki hastanelere kaldırılmıştı.

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de bulunduğu 7 zanlı ifadeye çağrılmış, sorgu ve işlemlerinin ardından şüphelilerden 6'sı gözaltına alınmış, 1'i ise salıverilmişti.

Sulh ceza hakimliğine sevk edilen şüphelilerden fabrika müdürü V.U. tutuklanmış, aralarında fabrika sahiplerinin de bulunduğu 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN