Kassam Tugayları, Refah'ta İsrail'e ait 5 askeri aracı vurdu

Kassam Tugayları, Refah'ta İsrail'e ait 5 askeri aracı vurdu

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde İsrail ordusuna ait 5 askeri aracı "Yasin-105" füzeleriyle hedef aldı.

Hamas’ın askeri kanadı olan İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde İsrail ordusuna ait 5 askeri araca yönelik bir saldırı düzenlediklerini duyurdu. Yapılan açıklamada, saldırının "Yasin-105" füzeleri kullanılarak gerçekleştirildiği belirtildi.

İSRAİL ORDUSUNA AİT ARAÇLAR VURULDU

Açıklamaya göre, İsrail ordusuna ait 3 tank, bir askeri nakliye aracı ve bir buldozer "Yasin-105" füzeleriyle vuruldu. Söz konusu askeri araçlar, Refah kentinin batısındaki Tel Sultan Mahallesi'ndeki spor sahası yakınında hedef alındı.

ÖLÜ VE YARALI BİLGİSİ HENÜZ VERİLMEDİ

İsrail askerleri arasında ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair herhangi bir bilgi verilmedi. Ayrıca, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah ve Han Yunus kentlerinde İsrail askerleri ile Filistinli direniş grupları arasındaki çatışmaların sürdüğü aktarıldı. İsrail ordusundan konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN