Hamas, İsrail tankını vurdu: Ölü ve yaralılar var

Hamas, İsrail tankını vurdu: Ölü ve yaralılar var

Kassam Tugayları, Gazze'de İsrail ordusuna ait tankı vurduğunu ve ölü ve yaralıların olduğunu duyurdu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde İsrail ordusuna ait bir tankı hedef aldıklarını ve tankın içindeki askerler arasında ölü ve yaralıların olduğunu bildirdi.

Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, Gazze kentinde İsrail ordusundan kalan mühimmatlar kullanılarak bir tankın vurulduğu belirtildi.

İSRAİL ORDUSU HENÜZ AÇIKLAMA YAPMADI

Tel el-Hava Mahallesi'nde hedef alınan İsrail tankında bulunan askerlerden ölenler ve yaralananlar olduğu ifade edilen açıklamada, olay yerinde birçok askerin yaralıları ve ölenleri tahliye etmek için toplandığı vurgulandı.

İsrail ordusu henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

OLAYIN GEÇMİŞİ NEDİR?

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 38,664 Filistinli öldü; bunların arasında 15,694 çocuk ve 10,279 kadın bulunuyor. 89,097 kişi de yaralandı. Enkaz altında binlerce kişinin hala olduğu rapor edilirken, sivillerin sığındığı hastane ve eğitim kurumlarının da hedef alınarak tahrip edildiği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN