Emirates bugün planlanan tüm İran uçuşlarını iptal etti

Emirates bugün planlanan tüm İran uçuşlarını iptal etti

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Emirates, bugün İran'a yapılması planlanan tüm uçuşların iptal edildiğini açıkladı.

Emirates Havayolları, Dubai'den İran'a yapılacak tüm uçuşları iptal ettiğini duyurdu. Şirket, yolcularına gönderdiği bildirimde, bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve olası güncellemeler hakkında seyahat edenlerle iletişimde kalacaklarını belirtti.

Son dönemde Orta Doğu’da tırmanan gerilim, özellikle katil İsrail’in bir yıldır Gazze ve Lübnan'a düzenlediği saldırılarla başladı. Gerilimin artmasına, İran’ın ekim ayı başında Tel Aviv'e yönelik gerçekleştirdiği füze saldırısı da zemin hazırladı. Bu saldırı sonrası Tel Aviv yönetimi, İran’a misilleme saldırısı planladıklarını açıkladı.

Bölgedeki bu durum, hem sivil havacılık sektörünü hem de yolcu güvenliğini olumsuz etkiliyor. Emirates’in aldığı bu önlem, yolcular için büyük bir aksama yaratırken, uluslararası hava trafiğinin de etkilenmesine neden olabilir. Yolcuların alternatif seyahat düzenlemeleri yapmaları gerektiği vurgulanırken, Emirates, gelişmelere dair sürekli güncellemeler sağlayacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN