Jose Mourinho'nun vazgeçilmeziydi! Kanarya'nın yıldız ismine sürpriz talip...

Jose Mourinho'nun vazgeçilmeziydi! Kanarya'nın yıldız ismine sürpriz talip...

Bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe'de Jose Mourinho' un vazgeçilmez ismine sürpriz bir talip çıktı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'nın yıldız ismine sürpriz bir talip çıktı.

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Mourinho yönetiminde bu özlemini dindirmeyi hedefliyor. Süper Lig'de 8.haftayı BAY geçen sarı-lacivertli ekipte hareketli saatler yaşanıyor.

Kaleci antrenörü Sandro Zufic'in takıma katılmasıyla adeta yeniden doğan Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic'e sürpriz bir talip çıktı.

A Spor'un haberine göre; Suudi Arabistan Ligi ekipleri Fenerbahçe'nin Hırvat eldiveni Livakovic için düğmeye bastı.

Dominik Livakovic topu unuttu: Son 3 maçta sadece 2 kez yaşandı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Geçtiğimiz sezon 6,65 milyon euro bonservis bedeliyle takıma katılan Hırvat eldivenin güncel piyasa değerinin 11 milyon euro olduğu öğrenildi. 29 yaşındaki eldiven bu sezon Fenerbahçe forması altında 13 karşılaşmada 14 gol yedi. Kalesini ise 5 maçta gole kapattı. Yıldız file bekçisinin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2028 yılında sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN