Şota Arveladze'den Trabzonspor açıklaması

Şota Arveladze'den Trabzonspor açıklaması

Trabzonspor'un efsane ismi Şota Arveladze, Avni Aker Stadyumunun bulunduğu millet bahçesinde düzenlenen ‘Efsanelerle Yeniden’ futbol turnuvasına katıldı. Gürcü efsane, kendisine sorulan soruları yanıtlayarak Trabzonspor hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un efsane ismi, teknik direktör Şota Arveladze, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Valiliği ve Trabzonspor iş birliğinde eski Avni Aker Stadyumunun bulunduğu millet bahçesinde düzenlenen ‘Efsanelerle Yeniden’ futbol turnuvası kapsamında Trabzon'a gitti.

Gürcü teknik adam, kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken Trabzonspor hakkında da açıklamalarda bulundu.

Haber61'de yer alan habere göre; Karadeniz ekibinin efsane ismi, Trabzon'a döndüğü için mutluluk duyduğunu vurgulayarak "Saha biraz küçükleşmiş, ama burada olmak güzel. Yaşlandık. Sevgi çok güzel. İnsan zaten başka bir türlü zengin olamaz. Benim için en büyük ödül budur. Keşke Arçil’de burada olsaydı. Buraya her geldiğimde inanılmaz seviniyorum. Her zaman çok mutlu oluyorum. 97'de ayrıldım. 27 sene oldu. Burada unutulmamak çok önemli" ifadelerini kullandı.

Şota, Trabzonspor’a dönecek misiniz? Şenol Güneş ile birlikte olacak mısınız? sorusuna ise "Döndüm işte daha ne yapayım" yanıtını verdi.

ŞENOL HOCA KEŞKE BURADAN HİÇ AYRILMASIYDI

Bordo-mavili ekibin teknik adamı Şenol Güneş hakkında da konuşan Gürcü efsane, "Fikir alışverişi oldu. Somut anlamda bir şey olmadı. Fikir alışverişi boyutunda görüştük. Şenol Hoca keşke buradan hiç ayrılmasıydı. Ferguson ve Wenger gibi uzun süreler çalışsaydı. Çok başarılı olacağını umuyorum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN