Çiftçi buldu: Sazlıkta parçalanmış erkek cesedi

Çiftçi buldu: Sazlıkta parçalanmış erkek cesedi

Adana'da tarlada traktörle çalışan bir çiftçi sazlıkta ceset buldu. İlk incelemelerde 50-60 yaşlarında olduğu tespit edilen parçalanmış ceset Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Cumhuriyet Mahallesi Ceyhan Devlet Hastanesi yakınlarındaki bağlantı yolu kenarında öğle saatlerinde tarlada traktörle çalışan bir çiftçi, sazlıkta ceset olduğunu fark etti.

10191669.jpg

Çiftçi hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları ilk incelemelerde parçalanmış cesedin 50-60 yaşlarında bir erkeğe ait olduğunu tespit etti.

10191668.jpg

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası ceset, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN