İstanbul'un yıllardır süren çilesi bitti! İBB'den 9 yeni hat müjdesi: Marmaray ve Şehir Hastanesi’ne direkt gidiyor

İstanbul'un yıllardır süren çilesi bitti! İBB'den 9 yeni hat müjdesi: Marmaray ve Şehir Hastanesi’ne direkt gidiyor

İstanbul'un yıllardır bitmek bilmeyen çilesi sona eriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 9 yeni hat müjdesi verdi. Marmaray ve Eskişehir Hastanesi'ne direkt ulaşım sağlamanın kolay yolu bulundu. İstanbullular artık daha rahat bir ulaşım sağlayacak.

İstanbul'da ulaşım sorununa çözüm sağlamak amacıyla kolları sıvayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT kapsamında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Yeni otobüs hatları ile birlikte ek seferler düzenlenirken İstanbullularda daha rahat bir ulaşım sağlıyor. Toplu taşımada yeni kararlar alınırken ulaşımında daha kolay bir hale gelmesi amaçlanıyor.

TOPLU TAŞIMADA İYİLEŞTİRME SAĞLANIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İETT İstanbul'un köklü sorunu ulaşım problemine yeni çözümler getiriyor. Farklı olanda iyileştirme çalışmaları devam ederken yeni otobüs hatları ile birlikte ek seferler düzenlenecek. İSTANBUL (İGFA) İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İETT seferleri doğrultusunda Sancaktepe, Beykoz, Küçükçekmece ve Maltepe ilçeleri için yeni otobüs hatları ve ek seferler düzenleneceğini duyurdu.

İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü

HASTANEYE DOĞRUDAN ULAŞIM SAĞLANACAK

İBB bünyesinde yapılan iyileştirme çalışmaları ile birlikte Sancaktepe ilçesinde yer alan Metro istasyonları ve hastanelere doğrudan ulaşım imkanı sağlanacak. 9 yeni otobüs hattı müjdesi verilirken mevcut hata hatlara yapılacak ilave ek seferler ile birlikte ilçede günlük 515 sefer artışı sağlanacağı belirtildi.

İETT duyurdu! O bölgelere seferler başladı

Küçükçekmece ilçesinde yer alan Marmaray ve şehir hastanesine ulaşan iki farklı yeni otobüs hattı oluşturuluyor. Ulaşım hatları ile birlikte mevcut hatlarda yapılacak ilave ek seferler ile ilçede günlük 492 sefer artışı yapılmış olacak. Beykoz ilçesinde yer alan üniversitelere ve diğer ilçelere ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla da 139 yeni ek sefer planı yapıldı.

KM46 İETT hattı güzergahı ve durakları 2024 - Kartal 24

Maltepe İlçesinde hastane, metro istasyonu ve üniversitelere ulaşımı daha kolay bir hale getirilmesi amacıyla 519 ek sefer hizmeti başladı. Bununla birlikte İETT Sancaktepe, Küçükçekmece, Beykoz ve Maltepe ilçelerinde günlük sefer sayısını 1662'ye yükseltti. Bu sefer planlamalarının tamamı ise bugün hizmete başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN