Bugün hava nasıl olacak? | Sağanak ve kar yağışı geliyor (29.10.2016)

Bugün hava nasıl olacak? | Sağanak ve kar yağışı geliyor (29.10.2016)

Meteoroloji'sin son hava durumu tahminlerine göre Marmara, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da yağmur ve kar var. Trabzon, Rize ve Artvin'de sağanak yağmur nedeniyle sel tehlikesi var. 29 Ekim hava durumu detayları ve diğer ayrıntılar haberimizde!

Havaların soğuk olarak seyrettiği şu günlerde, hasta olmamak ya da elinizde montla dolaşmamak için hava durumu raporlarını mutlaka kontrol edin. Türkiye genelinde durum ne olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verileri ne diyor? Ankara, İzmir, İstanbul, Van, Edirne, Kars, Erzincan, Muğla ve diğer illerimizde durum ne olacak? MGM'den gelen son verilere göre son durumu sitemiz haberimizde öğrenebilirsiniz.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kayseri, Adana ve Hatay kıyılarının aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; Trabzon merkez ve doğu ilçeleri ile Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Bingöl, Muş, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ 

METEOROLOJİ'DEN GELEN BİLGİLERE GÖRE SON DURUM

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdumuzun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Trabzon merkez ve doğu ilçeleri ile Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGE BÖLGE VE İL İL HAVA DURUMU

16-10/29/hava-durumu-1.PNG

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu

EDİRNE °C, 16°C
Parçalı bulutlu

ISTANBUL °C, 17°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Boğaz çevresi ve Anadolu Yakası yerel ve hafif yağmurlu

SAKARYA °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EGE
Parçalı ve az bulutlu, bölgenin kuzey ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 17°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

DENİZLİ °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 14°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

16-10/29/hava-durumu-2.PNG

AKDENİZ
Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç ve doğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Adana ve Hatay kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde kıyıları sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 26°C
Az bulutlu ve açık

ISPARTA °C, 21°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

MERSİN °C, 27°C
Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU
Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri ile Kayseri çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 16°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu

ESKİŞEHİR °C, 14°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu

KIRŞEHİR °C, 17°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu

KONYA °C, 18°C
Parçalı bulutlu

16-10/29/hava-durumu-3.PNG

BATI KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Düzce ve Sinop çevreleri ile gece saatlerinden itibaren bölge genelinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BARTIN °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu

BOLU °C, 12°C
Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu

SİNOP °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

ZONGULDAK °C, 13°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trabzon merkez ve doğu ilçeleri ile Rize ve Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜMÜŞHANE °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

SAMSUN °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu

TRABZON °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; merkez ve doğu ilçelerde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Kars ve Iğdır'da pus; Bingöl ve Muş çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

ERZURUM °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

MALATYA °C, 17°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

TUNCELİ °C, 15°C
Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra yağmurlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde pus; Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

ADIYAMAN °C, 20°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

DİYARBAKIR °C, 21°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde sisli

GAZİANTEP °C, 24°C
Parçalı bulutlu

ŞANLIURFA °C, 23°C
Parçalı bulutlu

BÖLGE BÖLGE DURUM

KARADENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan, ilk saatler kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde. Dalga: 1,0 ila 2,0m. Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde. Dalga: 1,0 ila 2,0m. Görüş: Orta.

İSTANBUL ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYANIZ

EGE
Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa), akşam saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), Güney Ege'de; kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), açıklarında 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde. Dalga: 1,5 ila 2,5m. Görüş: iyi.

AKDENİZ
Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren İskenderun Körfezi sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; batı ve güneybatıdan, batısı kuzeybatıdan, Doğu Akdeniz'de; kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde. Dalga: 1,0 ila 2,0m. Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ
Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde. Dalga: 0,25 ila 0,75m. Görüş: İyi, yağış anında orta.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN