Washington Ulusal Katedral'in mahzenindeki 5 bin maske bağışlandı

Washington Ulusal Katedral'in mahzenindeki 5 bin maske bağışlandı

ABD'nin başkenti Washington'da bulunan Ulusal Katedral'in mahzeninde unutulan 5 bin solunum maskesi hastanelere bağışlandı.

Washington'da Ulusal Katedral'in mahzeninde unutulan 5 bin N95 solunum maskesi Kovid-19 salgını ile mücadele için hastanelere bağış olarak verildi.

TAŞ USTASI FARK ETTİ

ABD medyasında yer alan haberlere göre, Washington'daki ünlü katedralin mahzeninde unutulan maskeleri, katedralin inşaat işleriyle ilgilenen taş ustası Joe Alonso fark etti ve durumu kilise yöneticilerine belirtti.

Washington Ulusal Katedrali Dekanı Randolph Marshall "Maskelere bugünlerde ne kadar çok ihtiyaç duyulduğunu biliyorduk, hala kullanılabilir olduğundan emin olmak için hem üretici firma hem de CDC (Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) ile irtibata geçtik ve onay aldık" açıklamasında bulundu.

"MASKELERE HASTANELERE BAĞIŞLANDI"

Kilise yönetimi, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, kuş gribi salgınına karşı önlem için 2006 yılında alınmış olan N95 solunum maskelerinin Washington D.C.’deki Children’s National ve Georgetown Üniversite Hastanesine bağışlandığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN