Türkiye A Milli Takımı'nın Çek Cumhuriyeti maçı ilk 11'i belli oldu

Türkiye A Milli Takımı'nın Çek Cumhuriyeti maçı ilk 11'i belli oldu

EURO 2016 Elemeleri A Grubu 9. hafta maçında A Milli Takımımız, deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile kozlarını paylaşıyor. A Milli Takımı'mızın Çek Cumhuriyeti karşısında ilk 11'i belli oldu.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda mücadele veren A Milli Takımımız, 9. hafta maçında Çek Cumhuriyeti'ne konuk oluyor.

Play-Off hedefindeki Ay-Yıldızlılar'ın kritik müsabakada sahaya çıkacağı ilk 11 netlik kazandı.

Türkiye'nin ilk 11'i: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Cenk Tosun.

Çek Cumhuriyeti'nin 11'i: Vaclik, Novak, Prochazka, Suchy, Kaderabek, Darida, Pavelka, Krejci, Sural, Dockal, Lafata.

Türkiye'nin grubunda puan durumu

Bu sonucun ardından İzlanda 20 puanla grup liderliğini sürdürürken, Hollanda puanını 13'e çıkararak 3. sıraya yükseldi. Grupta 5 puanı bulunan Letonya 5. sırada, 2 puanı bulunan Kazakistan ise son sırada yer aldı. A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında bugün Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda karşılaşacak. Prag şehrindeki Letna Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Michael Mullarkey ve Stephen Child'in yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi Peter Kirkup, ilave yardımcı hakemleri ise Craig Pawson ve Kevin Friend olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN