Apple iPhone'un o modeli resmen öldürdü! Büyük tepki çekmişti sonunda bitirdi

Apple iPhone'un o modeli resmen öldürdü! Büyük tepki çekmişti sonunda bitirdi

Apple kullanıcılarını üzen haber! Elinizde o model varsa artık işinizi görmeyecek. Apple iPhone'un o modeli resmen öldürdü! Eski listesini güncelleyerek o modeli de ekledi. Büyük tepki çekmişti sonunda bitirdi...

Apple kullanıcıları, Apple'ın güncellediği eski listesini sık sık kontrol ediyor. O modeli kullanan telefon sahiplerine üzücü haber yeni listeyle geldi. Artık o da eski listesinde.

OBSOLATE LİSTESİ GÜNCELLENDİ

Teknoloji devi Apple, obsolate yani modası geçmiş ürünler listesinde güncellemeye gitti. Bu güncellemeyle birlikte birkaç cihaz daha donanım desteğinden mahrum kalacak.

Güncellenen listeye göre; 2014 yılında piyasaya sürülen, geriye bükülmesiyle popüler olan iPhone 6 Plus, iOS 13 güncellemesini alamayacak ve artık "eski cihaz" kategorisine eklendi.

resim-2024-04-05-162545825.png

OBSOLATE LİSTESİNE GİREN MODELLER

Bununla birlikte, iPad Mini 4, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus da modası geçmiş ürünler listesine dahil edildi. Ancak iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın sadece (PRODUCT)RED versiyonları bu kategoriye eklendi. Diğer renk seçenekleri hâlâ güncellenmeye devam ediyor.

Apple'ın bu güncellemesi, kullanıcıların artık belirli cihazlar için donanım desteği alamayacağı anlamına geliyor. Bu durum, ilgili cihazları kullananların yeni özelliklerden ve güncellemelerden mahrum kalabileceği anlamına geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN