Mourinho'nun ilk transfer talebi belli oldu

Mourinho'nun ilk transfer talebi belli oldu

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Ali Koç'tan istediği ilk isim ortaya çıktı. Mourinho ilk olarak sözleşmesi sona eren Michy Batshuayi'nin takıma katılmasını istedi.

Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. NTVSpor'un haberinegöre, Forvet transferi konusunda aceleci davranmayan Mourinho ilk olarak sözleşmesi sona eren Batshuayi'nin takıma katılmasını istedi.

Fenerbahçe yönetiminin Mourinho'nun talebine olumlu karşılık vererek, Belçikalı oyuncuyla görüşmelere başladığı öğrenildi.

Ali Koç geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıda, "Batshuayi'den çok memnunuz, kontratı bitti, opsiyonu yok. Çok seviliyor, çok pozitif bir karakter. Hoca sıcak bakıyor Batshuayi'ye. Görüşmeler devam ediyor. Türkiye'den başka kulüpler de bakıyor." demişti. Bu takımın Galatasaray olduğu ortaya çıktı.

75 MAÇ, 44 GOL

Türkiye kariyerine Beşiktaş'la başlayan 30 yaşındaki isim, 2 sezondur Fenerbahçe'de. 8.5 milyon euro piyasa değerine sahip Batshuayi, Fenerbahçe formasını 75 kez giydi.

122.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN