Mourinho Avrupa Ligi'ndeki favorisini açıkladı! Mourinho'dan yayıncı kuruluşa sitem! Oosterwolde sezonu kapattı

Mourinho Avrupa Ligi'ndeki favorisini açıkladı! Mourinho'dan yayıncı kuruluşa sitem! Oosterwolde sezonu kapattı

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Manchester United maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu. Kupadaki favorisini açıklayan Mourinho, Oosterwolde'nin son durumunu da açıkladı.

Fenerbahçe 24 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde İngiltere'nin dev ekiplerinden Manchester United'la sahasında karşılaşacak.

Karşılaşma öncesi teknik direktör Jose Mourinho ve Sebastian Szymanski basın toplantısında konuştu. Avrupa Ligi'ndeki favorisini açıklayan Mourinho, Oosterwolde'nin durumuyla ilgili de açıklama yaptı.

Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

"Manchester United'ın teknik direktörü değilim, onların da korkması için bir sebep görmüyorum. Onlar da maçın kolay maç olmayacağını biliyordur. Zor bir maç olacağını biliyorlardır. Maksimum güçle buraya gelecekler. West Ham maçı için rotasyon yapmayacaklardır. Ben de bunu yapacağım."

'BİR DAKİKAMI BİLE VERMEDİM'

İngiliz gazetecinin, Manchester United'da sizden sonra neler oldu? sorusuna Mourinho, ''Bunu düşünmek için 1 dakikamı bile vermedim. Onlar için en iyisini diledim. Şu anda harika değillerse bile, bu beni mutlu etmiyor. Onları düşünecek vaktim yok. Ben oradayken nelerin olduğunu, nelerin olmadığını düşünmek anlamsız. Onlar Erik ten Hag'a desteklerini ve güvenlerini gösteriyorlar. Hocalarının ve takımlarının değişebileceğine inanıyorlar. Benim dönemimle fark bu. Biz Avrupa'yı kazandık, Manchester City puan cezası alırsa şampiyon olabilir. O zaman da bana bonus vermeleri gerekir." ifadelerini kullandı.

'FAVORİ MANCHESTER UNITED VE TOTTENHAM'

"Avrupa'da Manchester United kazanamadı ama kaybetmedi de. Yeni formatı herkes anlamaya çalışıyor. Porto'ya karşı deplasmanda oynamak kolay değil. Twente'ye karşı biz de oynadık. Old Trafford'da herkes kazanmalarını bekler. Manchester United'ın yüksek bir potansiyeli var. İki beraberlik onları favori yapmaz ama kötü de etkilemez. 8 maçın 4'ünü kaybetseler bile, kalan 4 maçı kazanarak 12 puanla kolayca üst tura çıkabilirler. Bu turnuvada Manchester United ve Tottenham'ın favori olduğunu söyleyebilirim. Çünkü Premier Lig çok farklı ve biz en güçlü adaylardan biriyle oynayacağız."

ROTASYON YAPACAK MI?

Türk gazetecinin karşılaşmada rotasyon yapacak mısınız sorusunu yanıtlayan Jose Mourinho, "Sol bek için televizyondaki uzmanlardan tavsiye alırım. Kostic, Levent ve Jayden kadroda yok. O uzmanların her şeye bir çözümü var. Sizin tavsiyelerinizi alırsam yarın korunmuş olurum. Belki Szymanski dersiniz. Kendisi solak ve hızlı bir oyuncu. Uzman tavsiyesi belki böyle olur. Sonrasında bakarız onun olduğu tarafta Rashford mı yoksa Garnacho mu oynayacak." dedi.

SIR ALEX FERGUSON SÖZLERİ

''Sir Alex Ferguson ile harika ilişkim var. Belgeselim çıktığında saygımın nedenini göreceksiniz. Kulüpteki elçi rolünü kaybetmesinin bir önemi yok. Onun rolü elçi rolünden ver birkaç pounddan daha değerli. Herkes onu seviyor ve saygı duyuyor."

OOSTERWOLDE'NİN DURUMUNU AÇIKLADI

''Jayden Oosterwolde bence sezonu kapattı. Mayıs ayı başında 1-2 maç oynamak için dönerse, sürpriz olur."

YAYINCI KURULUŞA SİTEM

Jose Mourinho, Samsunspor maçındaki pozisyonlar nedeniyle beIN Sports'a tepki gösterdi. Mourinho: "Sofyan Amrabat'ın penaltı olmayan pozisyonda tekrarını 12 kez gösterdiler. İrfan Can'a yapılan faulü göstermediler. Medya herkese adil olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN