Özel'den TUSAŞ'taki terör saldırısı hakkında açıklama: Zamanlama manidar

Özel'den TUSAŞ'taki terör saldırısı hakkında açıklama: Zamanlama manidar

Ankara'da TUSAŞ'ta terör saldırısı ve çatışma meydana geldi. Bakan Yerlikaya şehit ve yaralılar olduğunu açıkladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saldırının zamanlamasının dikkat çektiğini söyledi. Özel, "2015 yılında 7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar olan süreci hatırlamadan geçemiyor insan. Bütün terör örgütlerinin bir anda aktif olduğu sürecin kamuoyunu nasıl yönlendirmeye çalıştığını hatırlamak gerekiyor." dedi.

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde terör saldırısı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şehit ve yaralılar olduğunu açıkladı.

Diyarbakır ziyareti sırasında konuşan Özel; terörü lanetlediğini söyledi. Zamanlamanın dikkat çektiğini ifade eden Özel, "2015 yılında 7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar olan süreci hatırlamadan geçemiyor insan. Bütün terör örgütlerinin bir anda aktif olduğu sürecin kamuoyunu nasıl yönlendirmeye çalıştığını hatırlamak gerekiyor." dedi.

'KİM TERÖRDEN MEDET UMUYORSA YANLIŞ YAPIYOR'

Özel, "TUSAŞ'ta canlı bomba saldırısı ardından çatışma var. Dikkatle takip ediyoruz. Şehitlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörü kimden ve ne gerekçeyle gelirse gelsin lanetliyoruz. Zamanlamanın ne kadar dikkat çekici olduğunu düşünmeden edemiyor insan. 2015 yılında 7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar olan süreci hatırlamadan geçemiyor insan. Bütün terör örgütlerinin bir anda aktif olduğu sürecin kamuoyunu nasıl yönlendirmeye çalıştığını hatırlamak gerekiyor. Kim terörden medet umuyorsa yanlış yapıyor." açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN