Bahçeli, Dervişoğlu'nun gönderdiği urganı makam odasına astı

Bahçeli, Dervişoğlu'nun gönderdiği urganı makam odasına astı

MHP lideri Devleti Bahçeli , İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'nun grup toplantısında kürsüden attığı urgan ipi istedi. Dervişoğlu’nun gönderdiği urgan, MHP Genel Merkezi'ne ulaştırıldı. Bahçeli, bu urganı makam odasına astı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin bugün gerçekleştirdiği grup toplantısında dikkat çeken bir eyleme imza attı. Dervişoğlu, kürsüden sembolik bir "urgan" atarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye göndermede bulundu. Dervişoğlu’nun gönderdiği urgan, kısa süre içinde MHP Genel Merkezi'ne ulaştırıldı. Bahçeli, urganı makam odasına astı.

Bahçeli’nin bu hareketi, İYİ Parti'nin mesajına meydan okuyan bir yanıt olarak yorumlanırken, partinin çevrelerinden "Gereken mesajı aldık" şeklinde açıklamalar geldi.

devlet-bahceli-3.jpg

Siyasetin gündemine oturan bu hamlenin ardından gözler, hem İYİ Parti hem de MHP’den gelecek yeni açıklamalara çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN