Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz lider! Devler Ligi'nde lider kim? İşte puan durumu

Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz lider! Devler Ligi'nde lider kim? İşte puan durumu

Bu sezon ilk kez lig usülü yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sürpriz bir lider çıktı. Son olarak Bologna'yı yenen Aston Villa, liderliğe oturdu. İşte Devler Ligi'ndeki puan durumu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Aston Villa rüzgarı esiyor.

Yoluna 3'te 3 yaparak devam eden Villa, aynı zamanda kalesini de gole kapattı. Son olarak evinde Bologna'yı 2- 0 mağlup eden Unai Emery'nin öğrencileri, bu performansıyla birlikte Devler Ligi'nde liderlik koltuğuna oturdu.

Şampiyonlar Ligi'nin ilk hafta maçında Young Boys'u 3-0 mağlup eden İngiliz ekibi, ikinci maçta ise Alman devi Bayern Münih'i 1-0'lık skorla geçti.

GENÇ OYUNCULAR FARK YARATIYOR

Aston Villa'nın çıkışında ileri uç oyuncularının performanslarının katkısı büyük. İngiliz ekibinin genç forvet oyuncusu Jhon Duran geride kalan 3 maçta 2 gol kaydetti.

John McGinn, Youri Tielemans, Jacop Ramsey ve Amadou Onana da gol ve asist katkısı yapanlar arasında yer aldı.

Aston Villa bir sonraki Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Belçika ekiplerinden Club Brugge'e konuk olacak.

Şampiyonlar Ligi puan durumu:

sampiyonlar-ligi-puan-durumu-son-durum-ne-23-ekim-17961943-3041-m.jpegsampiyonlar-ligi-puan-durumu-son-durum-ne-23-ekim-17961943-9190-m.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN