Jose Mourinho'dan skandal gaf! "35 bin kişinin..."

Jose Mourinho'dan skandal gaf! "35 bin kişinin..."

Yarın oynanacak olan Manchester United karşılaşması öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jose Mourinho, skandal bir gafa imza atarak sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, yarın akşam Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında Manchester United ile Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik adamı Jose Mourinho, skandal bir gafa imza attı.

2014 yılından bu yana hasret kaldığı Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon sonunda ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, yarın akşam Avrupa Ligi'nde 3. hafta karşılaşmasında İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu karşılaşma öncesinde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Portekizli teknik adam gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Tecrübeli teknik adam, basın toplantısında skandal bir gafa imza atarak tepki topladı. Portekizli teknik adam, 50 bin beş yüz otuz kişi kapasiteli Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun kapasitesini yanlış söyleyerek uzun yıllar unutulmayacak bir gafa imza attı.

Portekizli teknik adam, "Manchester United'a karşı 11'e 11 kazanamayız! Yarın 35 bin kişinin arkamızda olmasına ihtiyacımız var." açıklamasıyla sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN