İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a büyük darbe! Bugün öyle bir karar aldı ki... İki süper yıldız artık zor forma giyer

İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a büyük darbe! Bugün öyle bir karar aldı ki... İki süper yıldız artık zor forma giyer

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Galatasaray'a büyük darbe geldi. Aldığı karar sonrasında o iki süper yıldız forma şansını zor bulacak. İşte yeni TFF başkanının aldığı karar...

BURAK ÖZTOPRAK

TFF başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan yeni kararlar geldi. Galatasaray'a büyük darbeyi vuran yeni başkan, önemli değişiklikler duyurdu. Bu değişikliklerin ardından sarı kırmızılı ekipteki o iki futbolcu artık zor forma giyer. İşte tüm detaylar...

FUTBOLCU UYGUNLUKLARINDA KRİTİK DEĞİŞİM

Geçtiğimiz hafta İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sürpriz bir şekilde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'nı kazanmasının ardından, yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bugün yapılan TFF Yönetim Kurulu toplantısında, profesyonel liglerdeki futbolcu uygunluklarında önemli değişiklikler yapıldı.

1016922-19127457-2560-1440.jpg

SÜPER LİG'DE YABANCI SAYISI 14'E YÜKSELTİLDİ

Toplantıda alınan kararlara göre, Süper Lig'de yabancı futbolcu sayısı yeni sezonda 14 olarak belirlendi. Bu karar, Süper Lig kulüplerinin kadro planlamalarında önemli değişikliklere neden olacak.

649437aa4e3fe019fc6b418e.webp

MAVİ KART UYGULAMASI KALDIRILDI

Alınan bir diğer önemli karar ise, Avrupa Birliği (AB) ülkesi pasaportu taşıyan Türk kökenli futbolcuların yerli statüsünde oynamasına olanak tanıyan Mavi Kart uygulamasının kaldırılması oldu. Bu durum, özellikle Galatasaray için büyük bir darbe niteliği taşıyor.

2.jpg

GALATASARAY'A BÜYÜK DARBE

Mavi Kart kuralının kaldırılmasıyla birlikte, Galatasaray'ın kadrosunda yer alan Kerem Demirbay ve Yusuf Demir, artık yerli statüsünde oynayamayacak. Bu iki futbolcu, yeni sezonda yabancı kontenjanından forma giyecek. Bu gelişme, Galatasaray'ın kadro planlamasında ciddi zorluklar yaratacak ve kulübü yabancı futbolcu transferlerinde daha dikkatli davranmaya zorlayacak.

Galatasaray yönetimi ve teknik heyetinin, bu ani değişiklik karşısında nasıl bir strateji geliştireceği merak konusu. Taraftarlar ise alınan bu kararın, takımın performansını nasıl etkileyeceğini endişeyle bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN