Galatasaray'da Sergio Oliveira ile yollar ayrıldı

Galatasaray'da Sergio Oliveira ile yollar ayrıldı

Galatasaray'da kadroda yer açmak için flaş bir ayrılık yaşandı. 32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı.

Süper Lig'in dev kulübü Galatasaray, transfer döneminin bitimine sayılı günler kala futbol dünyasında büyük ses getiren bir hamleye imza attı. Dünyanın en iyi forvetlerinden biri olarak kabul edilen ve Napoli'yi Serie A şampiyonluğuna taşıyan Victor Osimhen, sarı-kırmızılı kulüp ile bir sezonluk anlaşma imzaladı. Bu sürpriz transfer, Galatasaray taraftarlarını büyük bir heyecana boğarken, kulüp yönetiminde de kadroda yer açma çalışmaları hız kazandı.

"SÖZLEŞME KARŞILIKLI OLARAK SONA ERDİRİLMİŞTİR"

Galatasaray, transfer politikasını dengelemek ve kadrodaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak amacıyla, 32 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Sergio Miguel Relvas de Oliveira ile şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Oliveira, Galatasaray forması altında sergilediği performansla dikkat çekerken, ayrılığının ardından Cimbom'un orta saha rotasyonunda değişiklikler yaşanması bekleniyor. Bu gelişmeyle birlikte Galatasaray, yeni transferlere yer açmak için kadro düzenlemelerine devam ediyor.

Osimhen’in Galatasaray’a katılmasıyla, takımın hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da daha da iddialı bir hale gelmesi bekleniyor. Transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala, Galatasaray'dan başka önemli hamlelerin gelip gelmeyeceği de merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN