Galatasaray derbisine saatler kala! Beşiktaş bir transferi daha resmen açıkladı

Galatasaray derbisine saatler kala! Beşiktaş bir transferi daha resmen açıkladı

Yaz transfer döneminin en hızlı takımlarından biri olan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kartal, transferi resmen açıkladı.

Bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş, bir transferi daha resmen açıkladı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, savunmasına bir takviye daha yaptı. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro İmmobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, bir transferi daha resmen duyurdu.

Kartal, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 23 yaşındaki Emirhan Topçu’yu transfer ettiğini açıkladı.

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2024-25 sezonu transfer çalışmaları kapsamında 23 yaşındaki savunma oyuncusu Emirhan Topçu’yla sözleşme imzaladı. İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel ile Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz M. Kaan Şakul, Tüpraş Stadyumu’nda kendisini asil renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalayan Emirhan Topçu’ya şanlı formamızla üstün başarılar diledi. Kulübümüze uzun yıllar boyunca önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Emirhan Topçu’ya Beşiktaş ailesine hoş geldin diyoruz" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN