Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor! 30 milyon euroluk golcü Mourinho için İstanbul'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor! 30 milyon euroluk golcü Mourinho için İstanbul'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan sarı-lacivertlilerde transfer mesaisi başladı. Şampiyon kadroyu kurmak isteyen Kanarya'dan yılın transferi geliyor. Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor! 30 milyon euroluk golcü Mourinho için İstanbul'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Jose Mourinho yönetiminde transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertlilerden ilk transfer haberi geldi. Fenerbahçe taraftarının hayali gerçek oluyor! 30 milyon euroluk golcü Mourinho için İstanbul'a geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE TARAFTARININ HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Fenerbahçe gelecek sezon için kolları sıvadı. Şampiyon bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler golcü arayışına devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalya basınında çıkan haberlere göre, uzun zamandır Fenerbahçe'nin gündeminde olan Romelu Lukaku gemileri yaktı geliyor. Yıldız oyuncu Jose Mourinho ile tekrardan oynamak için maaşından 3.5 milyon Euro indirim yapacak.

yeni-proje-2024-06-25t100524-665.jpg

30 MİLYON ERUOLUK YILDIZ GOLCÜ MOURINHO İÇİN GELİYOR

Fenerbahçe'nin forvet transferinde üst sıralarda yer alan isimlerden Romelu Lukaku geçen sezon Jose Mourino ile AS Roma'da beraber çalışabilmek için maaşından 3.5 milyon euro'luk indirim yapmıştı. Çıkan haberlerde ise 30 milyon euroluk golcünün tekrardan bu tarz bir uygulamaya gidebileceği iddia edildi.

yeni-proje-2024-06-25t100642-681.jpg

Geride bıraktığımız sezonda Roma forması ile toplamda 47 maça çıkan Lukaku, 21 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN