Husilerden askeri üsse balistik füzeyle saldırı

Husilerden askeri üsse balistik füzeyle saldırı

Husiler, Tel Aviv'de bir askeri üssü hipersonik balistik füzeyle vurduğunu duyurdu. Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, saldırılara devam edeceklerini açıkladı.

Kızıldeniz'de gerilim sürüyor. Yemen'deki İran destekli Husiler, İsrail'in Yafa kentindeki bir askeri üssü "Filistin 2" türü hipersonik balistik füzeyle vurduklarını bildirdi.

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, yaptığı açıklamada, Yafa kentinin doğusundaki bir askeri üssün "Filistin 2" türü hipersonik balistik füzeyle hedef alındığı saldırının, İsrail ve ABD savunma sistemlerini aşarak hedefine ulaştığını söyledi.

Seri, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki ablukayı kaldırıp, Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırılarını durdurmadığı sürece askeri operasyonlarına devam edeceklerini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN