Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Hasan Arat 18 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. 30 milyon euro kasaya girecek

Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Hasan Arat 18 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. 30 milyon euro kasaya girecek

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan siyah-beyazlılar birçok yıldızı renklerine bağladı. Yapılan transferler sonrası ilk ayrılık haberi geldi. Taraftarlar bu ismi duyunca kahrolacak. Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Hasan Arat 18 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. 30 milyon euro kasaya girecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu geçiren Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile şampiyonluk yaşamak isteyen siyah-beyazlılardan ilk ayrılık haberi geldi. Beşiktaş'ın başına talih kuşu kondu! Başkan Hasan Arat 18 yaşındaki milli yıldızın satışını onayladı. 30 milyon euro kasaya girecek.

BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA TALİH KUŞU KONDU

Beşiktaş gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Üst üste yaptığı transferle dikkatleri üstüne çeken Kara Kartal'dan ilk ayrılık haberi geldi. Akşam'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, Suudi Pro Ligi ekiplerinin radarına girdi. Suudi kulüplerinin, kısa süre içerisinde milli oyuncu için harekete geçmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-27t095652-624.jpg

HASAN ARAT 18 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN SATIŞINI ONAYLADI! 30 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK

Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu, Suudi Pro Ligi'nin olası forvet transferleri listesine Semih Kılıçsoy'u dahil etti. Arabistan ekiplerinin kısa süre içinde genç forvet için harekete geçebileceği belirtildi. Beşiktaş çok yüksek bir bonservis bedeli olmadığı sürece Semih Kılıçsoy'u satmayı düşünmüyor. Suudi Pro Ligi ekiplerinin milli yıldız için en az 30 milyon euro ödemesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-07-27t095707-550.jpg

Siyah beyazlı takım ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Semih için kısa süre içinde sıcak gelişmeler yaşanabilir. Beşiktaş ile 39 maça çıkan 19 yaşındaki golcü, 12 gol ve 3 asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN