Aslan'a 28 milyon euroluk orta saha! Galatasaray Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı...

Aslan'a 28 milyon euroluk orta saha! Galatasaray Şampiyonlar Ligi için gözünü kararttı...

Yeni sezonda Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, 28 milyon euroluk orta saha için kolları sıvadı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekip, 28 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı. Aslan Devler Ligi için bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle özellikle yabancı oyuncu transferinde kaliteli isimlere yönelmeyi hedefleyen Galatasaray, takviye çalışmalarına başladı.

Orta sahadaki kaliteli yükseltmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, Uruguaylı orta saha oyuncusu Torreira'nın partnerini Fransa'da buldu.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer sezonunun resmi olarak başlaması ile birlikte Fransız devi Monaco formasını terleten 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Youssouf Fofana'ya kancayı taktı.

Galatasaray Fransız orta saha Youssouf Fofana transferini bitiriyor

Aslan'ın güncel piyasa değeri 28 milyon euro olan orta saha oyuncusu için Franszı ekibinin kapısını çalacağı belirtildi. Sarı-kırmızılı ekibin Fransız orta saha oyuncusunun transferinde oldukça iddialı olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN