Aldığı kilolarla çok konuşuluyordu! Eski Galatasaray'lı oyuncu Ndombele'nin son hali şok etti

Aldığı kilolarla çok konuşuluyordu! Eski Galatasaray'lı oyuncu Ndombele'nin son hali şok etti

Aldığı kilolarla gündemde çok konuşulan eski sarı-kırmızılı oyuncu Ndombele'nin son halini görenler şok oldu! Bakın şimdi nasıl fit...

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Tanguy Ndombele, fazla kiloları nedeniyle taraftarların eleştirilerine maruz kalmıştı. Sarı-kırmızılı kulüple sezon sonunda yollarını ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu, transfer döneminde Fransa'nın Nice takımına katıldı.

NİCE İLE LİGUE 1'E BAŞLANGIÇ

Tanguy Ndombele, Nice'e transfer oldu

Nice ile 2 yıllık bir anlaşmaya imza atan Ndombele, yeni takımıyla Ligue 1'deki ilk maçına çıkma şansını yakaladı. Fransız temsilcisinin Auxerre karşısında 2-1 mağlup olduğu deplasman maçında, 27 yaşındaki futbolcu ilk 11'de sahaya sürüldü.

TARAFTARLAR NDOMBELE'NİN DEĞİŞİMİNE ŞAŞIRDI

Mücadelenin 87 dakikasında sahada kalan Ndombele, fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti. Sahadaki performansıyla takımının en iyilerinden biri olarak değerlendirilen oyuncunun bu yeni hali, özellikle Galatasaray taraftarları arasında şaşkınlık yarattı.

Sosyal medyada Fransız oyuncunun fiziksel değişimi üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, sezon boyunca eleştirilen Ndombele'nin yeni takımında sergilediği fit görünüm ve performansla ilgili çeşitli yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN